Vindico Glascoatings

Vindico Glascoatings

Vindico Glascoatings

VINDICO S®:

Het product beschermt glas en keramiek tegen omgevingsinvloeden zoals vuil, vet emissies en corrosie. Het vermindert onderhoud en is gemakkelijk schoon te maken (easy to clean), gebaseerd op een hybride coating tussen anorganische en organische silicium.

Voorbeelden van toepassingen zijn onder andere gevelglas, kassenglas, autoruiten, douchecabines, fotovoltaïsche cellenglas, wastafels en keramische tegels.

Het product heeft in vergelijking met bestaande coatingen de volgende voordelen:

  • Snelle en zéér eenvoudige applicatie
  • Sensationele performance en duurzaamheid
  • Volledig pH neutraal
  • Bevat of produceert geen zure, giftige of andere irriterende stoffen
  • 100% biologisch afbreekbaar


VINDICO HP®:

Het product beschermt glas en keramiek tegen omgevingsinvloeden zoals vuil, vet, emissies en corrosie. Het vermindert onderhoud en is gemakkelijk schoon te maken (easy to clean), gebaseerd op een Sol-gel coating en bestaat enkel uit anorganische silicium.

Voorbeelden van toepassing zijn die oppervlakken waarop de aanspraak heel groot is. Zoals glas in zwembaden, glastoepassing naast spoorwegen en stations, geluidswallen rond grote wegen. Beschermt ook het glas nabij maritieme milieu, of waar kiezelzuuraanslag verwacht wordt. De coating is niet hydrofoob, mocht dit wenselijk zijn, dan kan op de Vindico HP® altijd de Vindico S® coating worden aangebracht.